Kennismaken

Het begint allemaal met kennismaken, om zodoende een gevoel te krijgen over jou en jouw bedrijf opdat de website daar goed bij kan aansluiten.


Inventarisatie

Na de kennismaking gaan we inventariseren wat het doel van de website is, waar hij aan moet voldoen en welke content er op moet komen.

Ontwerp

Wij maken een ontwerp voor de lay-out, kleuren, lettertypen en eventueel een logo. Na goedkeuring gaan we aan de slag met de bouw.


Content

Voor de website zijn natuurlijk teksten en beeldmateriaal nodig. Je kan er voor kiezen deze zelf aan te leveren of dit door ons of een van onze partners te laten maken. Wij werken samen met tekstschrijvers, fotografen, filmmakers en grafisch vormgevers.

Bouw

Na ontvangst van de content kunnen we aan de slag met het bouwen. Tijdens de bouw van de website staat hij al verborgen online, zodat je mee kan kijken naar de vorderingen en hem tijdens het bouwproces steeds zelf kan testen. Tussentijds hebben we contact en kunnen er continue dingen aangepast worden.


Oplevering

Als alles gereed is en er door jou een akkoord voor is gegeven, zetten we de site "live". Natuurlijk kan je achteraf nog altijd foto's en/of teksten wijzigen of aanvullen.