WERKWIJZE

Koffie!

Koffie staat aan de basis van alles wat we doen. Daarom beginnen we ook eerst met samen met jou een kop koffie te drinken, elkaar beter te leren kennen en te bespreken wat jouw wensen zijn, wie de bezoekers van jouw website zijn en wat de mogelijkheden zijn.

Voorstel

Op basis van ons gesprek maken wij een voorstel met daarin de eerste opzet en een prijsopgave.

Ontwerp

De eerste stap in het ontwerpproces is het bepalen van de kleuren en typografie en zonodig ontwerpen we een logo.

Wireframe

We maken een schematische opzet van de pagina's en de elementen op die pagina's.

Content

Afhankelijk van de afspraken lever je de content zoals afbeeldingen, teksten en andere gegevens en documenten aan. Het kan ook dat jij liever wilt dat wij de content verzorgen, in dat geval maken of zoeken we afbeeldingen en houden we een interview met jou om de teksten te kunnen schrijven. We kunnen ook zorgen voor alle juridische stukken zoals een cookie- en privacyverklaring. 

Bouw

Wij bouwen de site op een ander domein zodat je huidige site gewoon live kan blijven staan. Tijdens de bouw zullen we een aantal keer feedback rondes houden, je kan dan zelf online de website bekijken en testen.

Live

Als alles klaar en getest is verhuizen we de site naar jouw eigen domeinnaam. Na de verhuizing krijg je desgewenst een eigen inlognaam en een kleine training in hoe je zelf nieuwe content kan plaatsen of bestaande kan wijzigen.

Analytics

Naar wens installeren we Google Analytics, hiermee kan je (en wij) zien waar de bezoekers van je website vandaan komen, welke pagina's ze bezoeken, hoe lang zie op een pagina blijven en waar ze afhaken. Op basis van deze gegevens kunnen we aanpassingen doen zodat er meer bezoekers komen die langer blijven of een bepaalde actie op de site ondernemen.

Scroll naar boven