DRUKWERK

Papier

Noem ons ouderwets maar wij houden nog steeds van papier. Wij verzorgen het ontwerp en het drukken van vele soorten drukwerk.

Visitekaartjes

Visitekaartjes zijn nog steeds makkelijk om te hebben, vooral als je vaak op een beurs of een netwerkborrel bent zijn ze haast onmisbaar. Wij ontwerpen ze voor je en we kennen goede en voordelige drukkers.

Briefpapier

Wellicht gebruik je het niet meer zoveel en hoef je er geen stapels bedrukt van in je kast te hebben, wij kunnen dan ook templates maken voor bijvoorbeeld Word zodat je het gewoon op kantoor kan uitprinten (of digitaal versturen natuurlijk).

Kaarten

Stuur je klanten een kaartje met Kerst of als bedankje en je laat een goede indruk bij ze achter die ze niet snel zullen vergeten.

Folders & Flyers

Van flyers met de data van jouw optredens tot folders met informatie we verzorgen het ontwerp en het printen.

Advertenties

Van kleine advertenties in de krant tot full-page in een glossy tijdschrift, we maken het met enige regelmaat voor onze klanten.

Boekwerken

Wil je jouw voorstel voor een groot project op een luxe manier presenteren of wil je een klant als herinnering aan een uitje een mooi fotoboek cadeau doen? Het kan allemaal!

Andere materialen

 

Banners & Achtergronden

Heb je een banner nodig voor op een beurs, tijdens een presentatie of gewoon op kantoor? Wij kunnen ze leveren.

Wellicht heb je nu meer behoefte aan een goede achtergrond voor tijdens je online meetings? Wij kunnen schermen maken waarop je branding als achtergrond dient.

Geveldoeken

Voor de bouw- en vastgoedsector maken wij geveldoeken die gespannen in een ijzeren frame aan de gevel of op een stellage in de tuin geplaatst kunnen worden.

Meer weten? Neem contact met ons op!

Scroll naar boven