WEBSHOP

WooCommerce

Als je een webshop in jouw WordPress website wilt bouwen in WooCommerce een logische keuze. Het standaardpakket zit al boordevol mogelijkheden en voor vrijwel elke wens is er wel een extensie te vinden. We kunnen ook een webshop bouwen in je bestaande WordPress website, ook als hij niet door ons gebouwd is.

Producten

Je kunt natuurlijk fysieke producten aanbieden maar ook virtuele producten zoals een online cursus of een downloadable e-book aanbieden.

Verzendkosten

Wil je verzendkosten bereken of niet of alleen tot een minimumbedrag? je kan de hoogte van de verzendkosten ook laten afhangen van het gewicht, formaat of bestemming. Die bestemming kan WooCommerce desgewenst automatisch bepalen.

Korting

Klanten houden van korting, je kan met behulp van korting zorgen dat ze meer bij je bestellen. Je kan zelf invoeren op basis waarvan je de korting wil verlenen zoals een minimum aantal producten of een minimum te besteden bedrag, alles is mogelijk.

Betaalmogelijkheden

Klanten kunnen op allerlei verschillende manieren betalen in je webshop, welke mogelijkheden je wilt aanbieden hangt voornamelijk af van de landen waarop je je wilt richten. Voor Nederland is vooral iDeal belangrijk bijvoorbeeld maar in andere landen zijn de acceptatie van credit cards een must.

Voorraadbeheer

Je kan WooCommerce automatisch jouw voorraadbeheer laten doen, zo komen jouw klanten maar ook jij niet voor onverwachte verrassingen te staan, zeker als je ook een fysieke winkel hebt is dit bijna onontbeerlijk.

Wil je meer weten over de mogelijkheden?

Neem dan contact met ons op!

Scroll naar boven