OVER

Over Dialogue Junction

Ontstaan

Dialogue Junction is begonnen in 2011. In eerste instantie lag de focus op social media maar al snel bleek dat veel klanten ook behoefte hadden aan een nieuwe website. De opkomst van smartphone en tablet had ervoor gezorgd dat websites responsive dienden te zijn en de meest sites waren dat nog niet. In eerste instantie werden freelance designers ingehuurd maar toen de vraag naar websites alsmaar groter werd besloot Martijn het zelf te gaan doen.

Naam

De naam Dialogue Junction is bedacht doordat door social media het internet niet meer puur alleen was om je boodschap te zenden maar dat je ook de dialoog met je klanten kon aangaan. De social media kanalen fungeerde als het ware als kruispunten in deze dialogen.

Tagline

De tagline is Moving Webdesign, dit heeft op verschillende betekenissen betrekking. Ten eerste verwijst het naar het woord junction, een kruispunt faciliteert beweging; ten tweede op de betekenis van ontroerend, dit slaat vrij onbescheiden en wellicht ook wat overdreven op het design en ten slotte omdat Martijn vaak voor langere tijd op reis is en dus regelmatig vanuit het buitenland werkt.

Kantoor

Het kantoor is gevestigd aan huis, dit heeft vele voordelen, zo blijven de kosten laag en dit komt onze klanten weer ten goede, veel klanten zijn niet gebonden aan vaste kantooruren en daardoor zijn onze werktijden ook flexibel en dan is een kantoor aan huis wel zo praktisch. En last but not least kan Pim hier gewoon naast het bureau liggen.

Team

IMG_7710

Martijn Meindersma

Webdesigner & Oprichter
Martijn is zijn werkzame leven begonnen in de Haagse hotellerie, als manager van de bar-bistro van het Carlton Ambassador Hotel maakte hij van zijn passie voor whisk(e)y zijn beroep. Om de bar met 350 verschillende whiskies buiten het hotel te promoten begon hij social media in te zetten, dit had zo veel succes dat hij in 2011 besloot voor zichzelf te beginnen met Dialogue Junction. Martijn is graag in het buitenland, hij verblijft regelmatig voor een aantal weken of soms maanden in onder ander Zweden en Dubai. In zijn vrije tijd gaat hij er graag op uit met de fiets (racefiets en mountainbike), gaat hij wandelen met zijn hond Pim en geniet hij van avonden met vrienden onder het genot van eten dat hij gekookt of van een cocktail. Ook geeft hij nog regelmatig drankproeverijen en traint hij horecapersoneel op het gebied van sterke drank.
53E77E8E-5DFC-412B-A42C-A7E87A5F6A11-2

Pim

Hoofd Public Relations & Beveiliging
Pim maakt sinds 2019 onderdeel uit van het team. Hij zorgt ervoor dat ongewenste sujetten wegblijven bij de computers. Tijdens de wandelingen samen met Martijn is hij verantwoordelijk voor de public relations, door zijn toedoen veranderd menig park in een alternatief voor een netwerkborrel. Op kantoor is hij een trouwe metgezel die naast het bureau ligt en hij vindt het heerlijk om mee op reis te gaan naar Zweden waar hij het als persoonlijke taak ziet zoveel mogelijk sneeuw geel te maken.
Scroll naar boven