Presentaties

PowerPoint, Keynote of Prezi presentatie

Een presentatie maken kan een tijdrovende klus zijn, zeker als je het niet regelmatig doet. Niet alleen moet je goed nadenken over de inhoud en hoe je het gaat vertellen maar ook wat en hoe er achter jouw rug op dat grote scherm te zien is doet er toe.

Geef ons input en wij maken er een strakke, visueel aantrekkelijke presentatie in jouw huisstijl van. Dan kan jij je in alle rust bezig houden met de inhoud.

Template

Geef je vaker presentaties dan kan je ook overwegen om door ons een template te laten maken in jullie huisstijl, dan hoef jij alleen maar teksten en foto's te wijzigen en je bent klaar!

PowerPoint

PowerPoint is het meest gebruikte en een van de meest uitgebreide presentatie software. Het is zo uitgebreid dat als je het niet vaak gebruikt je door de bomen het bos niet meer kan zien.

Wij kunnen jouw grafieken op het scherm tot leven brengen en op het juiste moment de aandacht van de toehoorder weten te trekken met subtiele animaties of overgangen.

Wil je audio of video erin verwerken? Geen probleem. En we doen het allemaal in jouw huisstijl met jouw logo op elke slide op exact dezelfde plek en met de kleuren en lettertypes die je ook op bijvoorbeeld jouw website gebruikt.

Keynote

Bijna iedereen kan zich wel beelden uit presentaties van Steve Jobs voor de geest halen, deze zijn allemaal gemaakt met Keynote.

Heb je een Mac, iPad of iPhone en wil je vanaf dat apparaat een presentatie geven dan is Keynote de perfecte app.

Net zoals in PowerPoint kunnen we een flitsende presentatie voor je maken of een template bouwen in jullie huisstijl die jullie keer op keer kunnen gebruiken.

Prezi

Wil je er zeker van zijn dat jouw publiek zijn aandacht bij de presentatie zal houden dan is Prezi erg geschikt. Prezi is erg dynamisch en je kan er ook geweldige dashboards, grafieken en infographics mee maken. Het is ideaal om online te delen en is ook prima te gebruiken in apps zoals Zoom en Microsoft Teams.

Meer informatie

Wil je meer weten over de mogelijkheden en prijzen? Neem dan even contact met ons op.

Scroll naar boven