Social Media

Sociale Media

Je kan als bedrijf bijna niet meer om sociale media heen. Bijna iedereen heeft wel ergens op de social media kanalen een profiel en gebruikt dat in meer of mindere mate. Als bedrijf is het ook verstandig om erop aanwezig te zijn niet alleen om te zenden maar ook om het gesprek met je (potentiële) klanten aan te gaan, prospects te zoeken maar misschien wel het belangrijkste is dat je weet wanneer mensen over je praten. Zo kan je complimenten en feedback in ontvangst nemen maar het belangrijkste is dat je kan voorkomen dat negatieve berichten over jou groot worden of zelfs viraal gaan en daardoor nog maar moeilijk te controleren zijn.

Inrichten social media kanalen

Als je nog geen sociale media gebruikt voor jouw bedrijf dan zetten we de accounts op, schrijven een korte bio maken profiel- en headerfoto's op maat en gaan relevante accounts volgen.

Heb je al social media? Dan kijken we of alles goed staat ingericht en het aansluit bij jouw huisstijl.

Dashboard

Ben je van plan social media veel te gaan gebruiken dan kunnen we een dashboard voor je inrichten zodat een overzicht hebt van wat er op jouw accounts gebeurt en je eenvoudige berichten op meerdere kanalen tegelijkertijd kan plaatsen. Ook stellen we meldingen in voor als je wordt genoemd en richten we permanente zoekopdrachten in zodat jij als eerste weet als er iets op jouw gebied wordt genoemd en je daarop kan inspelen. 

Strategie

Aan de hand van jouw wensen en doelen maken wij een strategie zodat jij die doelen kan halen. We zoeken uit welke accounts voor jou relevant zijn om te volgen, wat voor een soort content je kan plaatsen en wanneer je dat het beste kan doen. Ook zaken als welke hashtags je moet gebruiken zoeken we voor je uit.

Training

Met de strategie als leidraad trainen we jou en je medewerkers in het gebruik en en monitoren we het gedurende een nader te bepalen periode en geven regelmatig feedback en sturen bij.

Content plaatsen

Je kunt natuurlijk ook allemaal uit handen geven aan ons. Wij maken en plaatsen dan content, reageren op berichten en houden centions en zoekresultaten in de gaten.

Wil je meer weten? Stuur ons een berichtje op een van onze social media kanalen. Je kan ons natuurlijk ook altijd bellen of mailen.

Scroll naar boven