NIEUWSBRIEVEN

MailChimp

E-mail nieuwsbrieven is een uitstekende manier om jouw contacten te informeren en om ze naar jouw site te leiden. MailChimp is het meest gebruikte programma daarvoor.

Voor de meeste gebruikers is het gratis.

Meerdere lijsten

Wil je verschillende nieuwsbrieven versturen naar de meerdere segmenten in jouw doelgroep dan kan je de contacten in jouw mailinglijst onderverdelen in verschillende lijsten of segmenten of je kan ze voorzien van een tag. Zo kan bijvoorbeeld iedere accountmanager onder zijn/haar eigen naam een mail versturen.

Templates

Wil je kosten besparen en zelf de nieuwsbrieven maken en versturen? Laat ons dan een template maken zodat jij alleen nog maar afbeeldingen en teksten hoeft toe te voegen.

Integratie

MailChimp integreert perfect met jouw social media en website. Je kan de inschrijfformulieren op jouw website zetten of delen via social media, zo kan je een vakje onderaan je contactformulier zetten zodat men dat alleen maar hoeft aan te vinken om zich te abonneren. Je kan ook de nieuwsbrief automatisch laten delen op bijvoorbeeld Facebook en Twitter of een link versturen via WhatsApp of LinkedIn.

Analyse

Bekijk het percentage van de ontvangers die de nieuwsbrief geopend heeft en wie er op een link geklikt heeft. Met deze informatie kan je je volgende nieuwsbrief verbeteren.

Automatisch opschonen

E-mailadressen die niet meer in gebruik zijn omdat bijvoorbeeld iemand van baan is verwisseld worden automatisch uit de lijst verwijderd, ze krijgen dan een label zodat je wel kan zien welke adressen niet meer actief zijn.

Abonnees kunnen zich eenvoudig met 1 klik uitschrijven voor de nieuwsbrief, zoals de wet ook eist. Je hoeft deze adressen ook niet zelf te verwijderen, dit gaat vanzelf.

Anti-spam

Door de instellingen van MailChimp is de kans kleiner dat jouw nieuwsbrief in de spam folder van de ontvanger terechtkomt.

Je kan bij het inschrijven er ook optioneel voor kiezen dat men een mail krijgt mer een bevestigingslink, op deze manier weet je zeker dat je inschrijvers allemaal met toestemming op jouw lijst staan.

Contact

Ook als je geen website door ons hebt laten maken kunnen wij MailChimp voor je opzetten en jouw nieuwsbrieven versturen.

Neem contact met ons op voor meer informatie en prijzen.

 

Scroll naar boven