Dialogue Junction

Dialogue Junction is in 2011 opgericht door Martijn Meindersma en is gevestigd in het centrum van Den Haag. In eerste instantie waren de werkzaamheden vooral gericht op Social Media maar al snel bleken de klanten ook op zoek naar een nieuwe website en nu ligt de focus voornamelijk op het ontwerpen en bouwen van sites.

Toen we begonnen met het maken van nieuwe sites voor onze klanten viel het op dat ze vaak gebonden waren aan hun webbouwer. Ze konden niet zelf dingen veranderen aan hun site of ze waren gebonden aan een bepaalde hosting provider. Wij geloven dat je altijd zelf de keuze moet hebben en daarom werken wij uitsluitend met WordPress als Content Management System (CMS). Hierdoor heb je als klant alle vrijheid, kan je zelf bepalen of je iets wilt veranderen, het door ons wilt laten doen of door iemand anders. Op deze manier heb je altijd de kosten zelf in de hand en kom je niet voor onverwachte verrassingen te staan.  


Het formulier is verzonden. Dankjewel, we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Martijn Meindersma
Martijn is web designer en-developer. 

Voor dat hij met Dialogue Junction begon, werkte hij in de hotellerie waar hij met zijn passie voor whisk(e)y en andere distillaten de bar-bistro ombouwde tot de bar met het grootste assortiment whiskies in de provincie. Ook schreef hij hier een boek over en is Martijn gediplomeerd Liquorist.

Tijdens deze baan begon hij de zakelijke kant van social media te ontdekken en heeft vervolgens de social media marketing voor het hotel opgezet.

In zijn vrije tijd leest hij graag blogs over nieuwe technologie├źn, kijkt hij Scandinavische crime series en kookt hij graag. Bovenal brengt hij graag tijd door met zijn twee honden Alfy & Simba.

Volg Martijn op: